vineri, 13 aprilie 2007

Domnule Sorin Psatta,

Spuneati cand vorbeati despre iubiri comerciale ca totul se rezuma la Boy Meets Girl.
Considerati ca e important cate fete si cati baieti sunt intr-o echipa la Olimpiadele Comunicarii sau nu conteaza de fapt deloc proportia?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pai, dau si eu un raspuns (aproape) pe masura intrebarii: Da!

Echipa ce face ceai de tei spunea...

:)

Matei Tudor spunea...

Bravo Sorin Psatta (whatever function you have). Asa intrebari, asa raspunsuri. Astept mai multe posturi cu intrebari la persoane la fel de interesante, si totusi deocamdata neabordate de distinsii nascatori de ceai de tei: Marian Vanghelie, George Becali, Mickey Mouse (cel grayscale, nu actualul, gayul soricel colorat), Adrian Minune si Titus Steel(si pe aceasta cale imi cer scuze ca lista mea este compusa doar din personalitati politice de mare fuss).
De asemenea, ati putea sa puneti si intrebari cu mult mai inteligente, de genul "Ce mai faceti, domnule Steel?"(raspunsul va fi "Logic, secs!"), sau "Exista Jezuz, domnule Becali?"(cu raspunsul "**** precum o bomboana"), "Ne inspirati domnule Vanghelie. Cat timp de brown-nosing v-ati alocat sa ajungeti asa sus?"(fara raspuns deoarece purtatorul lui de opinii nu era prin preajma), si in fine, "Mai este Walt Disney nazist, domnule Mickey?", avand feedbackul "Arithmetic iz bein able to count up to 20 without takin off ya shoez, hi hi."
Sensationnel. Ennuyeux.

Echipa ce face ceai de tei spunea...

On s'ennuie presque toujours avec ceux que l'on ennuie.

Matei Tudor spunea...

1つは1が悩ます1とほとんどの場合退屈する。
For me to poop on.

Anonim spunea...

Psatta este un limitat.