vineri, 13 aprilie 2007

Intrebare pentru Marius Negrea Sam

"Unchiul Sam ofera consultatii creative la domiciliu" asa era titlul interviului de pe iqads fm.
Credeti ca ar fi profitabila o industrie a meditatiilor de publicitate acasa? Invatati publicitatea cu profesor, gen?

5 comentarii:

sam spunea...

meditatii de publicitate? ar putea fi o treaba...

mai ales daca ne gandim ca e atat de multa lume care ar avea nevoie atat de multa nevoie de asa ceva. accounti mai noi sau mai vechi, brand manageri mai juniori sau mai nu, marketing manageri mai locali sau mai multinationali...

bine, sunt si multi creativi, strategi, sefi de agentii carora nu le-ar strica asa ceva (cat traiesti inveti, deie Domnu sa ai de la cine!).

intrebarea e, insa, cine are nervi de tocat cu toti astia? nu mai bine stai frumos in banca ta si faci spoturi radio pentru firmele prietenilor prietenilor prietenei tale? :-)

de fapt, ca sa nu va las fara o mostra de intelepciune (de membru al juriului...), fiecare zi in publicitate e o alta sesiune de meditatii: primesti de la aia mai destepti si mai experimentati, dai mai departe catre aia mai noi sau mai tampiti.

sam

(am raspuns bine?)

Echipa ce face ceai de tei spunea...

da,sam,ai raspuns bine.

Echipa ce face ceai de tei spunea...

multumim.

Matei Tudor spunea...

Ah, voi sunteti copii aia din liceu pe care i voiam eu morti... Cei cu nevoie constanta de meditatii. Cei care au fost alaptati pana la 18 ani... Sper sa se coaca si anul acesta murele exact cand stati voi sub pomi.

Anonim spunea...

SEMNE DE PUNCTUATIE:
te-am cautat!nu erai...sa mai trec?ma cauti tu?!